<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d17979439\x26blogName\x3dGothic+Monastery\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://gothicmonastery.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gothicmonastery.blogspot.com/\x26vt\x3d-326980426557987416', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

03 Νοεμβρίου 2005

George Greco




Ο George Greco, είναι πια Λονδρέζος μεν, αλλά Έλληνας γεννημένος στο Βόρειο Λονδίνο από μετανάστες Έλληνες γονείς. Ο πατέρας του, Ηλίας Γραικόπουλος, έχει παραδοσιακό Greek restaurant. Η μητέρα του George και οι αδελφές του, 19 και 23, επίσης δουλεύουν στο εστιατόριο.

Κυριακή μεσημέρι και όλη η οικογένεια είναι συγκεντρωμένη στο τραπέζι. Γιορτάζουν τα 25α γενέθλια του George. Ο πατέρας αφού ανάβει τσιγάρο, ανακοινώνει στο γιο του ότι πρέπει πλέον να αναλάβει τις υποχρεώσεις του.

‘Γιε μου, από εδώ και πέρα το μαγαζί είναι δικό σου. Θα το αναλάβεις εσύ αποκλειστικά, εγώ θα σε βοηθάω, αλλά θα το κάνεις, αντάξιο τις ελίτ του Λονδίνου. Θα πρέπει να έρχεται εδώ ο Κάρολος, ο Μπέκαμ, οι Λάτσηδες, όλοι τους…. Θέλω να γίνεις Sir, ότι δε μπόρεσα εγώ να γίνεις εσύ. Και ας μην προλάβω να σε δω. Αλλά όλα αυτά υπό έναν όρο. Να παντρευτείς αμέσως, και μάλιστα Ελληνίδα. Ένας Greco πρέπει να έχει πάντα μια Κυρία Greco, στο ταμείο’.

Ο George πειθήνιος και χαζούλης όπως πάντα, δεν έχει αντίρρηση. Χέστηκε για το αν θα γίνει Sir, αλλά το εστιατόριο δεν τον χαλάει. Θα το κάνει music bar. Το όνειρο του είναι να γίνει διάσημος τραγουδιστής.

Αλλά δε θέλει να παντρευτεί, όποια και όποια. θέλει να βρει την απόλυτη γυναίκα. Χέστηκε αν πρέπει να είναι Ελληνίδα. πρέπει όμως να είναι δε μπεστ…

Αποφασίζει, το λοιπόν, και βάζει αγγελία στις εφημερίδες και το ιντερνετ…

‘Greek man at 25, looks for a single Greek woman or other up to 24 for getting married asap. Replies must be returned ASAP due to inheritance reasons. Email: marriedasap@hotmail.com’

Ύστερα από πολύ σκέψη, αποφασίζει ότι η απόλυτη γυναίκα του, πρέπει να καλύπτει κάποιες προϋποθέσεις. Οπότε ετοιμάζει μια λίστα με 20 ερωτήσεις. Η δεσποινίς που θα απαντήσει πρώτη και σωστά και στις 20, θα είναι η απόλυτη γυναίκα του. Η κάθε ερώτηση θα έχει βαθμό δυσκολίας μεγαλύτερο από τη προηγούμενη, μέχρι την 20στη τη δυσκολότερη και πιο σημαντική.

Όλες οι συναντήσεις θα γίνουν στη καφετέρια του εξαδέλφου του.

2 Comments:

Blogger Unknown said...

Πρωτα απο ολα, ο Greco μου ειπε να σου πω:

Α) στειλe email να κλεισεις ραντεβου

Β) Γουσταρει πολυ

Γ) Ναι μεν, αλλα.....δες 20 questions

Δ) Του αρεσουν οι δυσκολες γυναικες

Ε) στο επομενο τευχος!!!!

Πέμ Νοε 03, 10:26:00 π.μ.  
Blogger Unknown said...

Sto dromo gia to Angel...more details sto epomeno teuxos...

Pantos euprosdektos kai esy kai i fili sou!

Πέμ Νοε 03, 05:50:00 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home