<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d17979439\x26blogName\x3dGothic+Monastery\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://gothicmonastery.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gothicmonastery.blogspot.com/\x26vt\x3d-326980426557987416', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

15 Ιανουαρίου 2006

Νεος Χρόνος, Νέα Αρχή...

Ο Τσάνγκ Λι προσπάθησε να ηρεμήσει. Ηταν από τους πρώτους που μπήκε στο αεροπλάνο, και προσπάθησε να κρύψει την αγωνία του. Η μία μετά την άλλη αεροσυνοδός τον χαιρέτησε με αυτόν το μηχανικό τρόπο που σε κάνει να αηδιάζεις. "Αν δεν το θές, μή το κάνεις" - Σκέφτηκε ο Τσάνγκ Λι. Οι κοπέλες έχουν διαταχθεί σε σειρά, λές και μπαίνεις σε καλλιστεία.
Κοίταξε το εισητήριο του. Είχε επίτηδες ζητήσει απο το πρακτορείο τη θέση 28D, γιατί γνώριζε οτι όλοι οι πράκτορες της "Ιος-Αμστερνταμ-Νεα Υορκη" πετούν σε αυτή τη θέση.
Αν ο πράκτορας του έλεγε οτι είναι ήδη κατειλλημένη, θα διάλεγε μια άλλη πτήση, και θα ήταν πιό ασφαλής. Επίσης, του έδινε και το πλεονέκτημα να βρίσκεται στο διάδρομο και κοντά στην έξοδο κινδύνου. Με τις τόσες διασυνδέσεις, αν μαθαίνανε οτι πετά με την πτήση VA-2041 για Λονδίνο μπορεί και να προσπαθούσαν να τινάξουν το αεροπλάνο στον αέρα.

"Να σας βοηθήσω;" - μια νεαρή αεροσυνοδός του μιλησε, γλυκά και σταθερά.
"Χμ.. Ναί παρακαλώ. Πηγαίνω στην 28D."- Η κοπέλα χαμογέλασε.
"Θα πάρετε τον μεσαίο διάδρομο, και μολις περάσετε τη Σήλια θα είναι η τέταρτη θέση, δεξιά. Η Σήλια είναι η αεροσυνοδός σας για απόψε" του είπε.

Ανησύχησε λίγο. Η αεροσυνοδός του φάνηκε πολυ "ανετη" για κάποια που έχει καρτελάκι "Trainee". Βρήκε τη θέση του, γνέφοντας στην "Σήλια". Πρόσεξε οτι και αυτή είχε το ίδιο καρτελάκι. Αναρωτήθηκε αν έχει ποτέ δεί 2 εκπαιδευόμενες σε υπερατλαντική πτήση. Ταξίδευε συχνά, και ήταν σχεδόν σίγουρος οτι πολιτική των εταιριών ήταν να βάζουν εκπαιδευόμενες μόνο σε εσωτερικές πτήσεις. Προσπάθησε να ηρεμήσει.

Το μυαλό του περασε σαν αστραπή στα γεγονότα του τελευταίου μήνα: Σκότωσε τον Γκόρντον, αυτό τον κούρασε πολύ. Μετά πηγε στο σπίτι του, μόνο για να βρεθεί αντιμέτωπος με πράκτορες της οργάνωσης, και στο τέλος την περίφημη "Μαντάμ Ω". Η αναμέτρηση τους παρολίγο να βγεί μοιραία, δεν περίμενε οτι θα του στέλνανε τον Αρχηγό της οργάνωσης!

Στη συνέχεια βρέθηκε κυνηγημένος - το παρακλάδι της οργάνωσης στη Νεα Υορκη, πλέον χωρίς αρχηγό, έριξε όλες τις δυνάμεις του εναντίον του Τσάνγκ Λι. Η "Μαντάμ Ω" είχε ερθει για την εθιμοτυπική επίσκεψη, μετά την Ιο, και έτυχε στο γεγονός. Για να γλυτώσει ο Τσάνγκ Λι εφυγε στο Ασπεν, γνωστό καταφύγιο πρακτόρων. Η συμφωνία - διεθνής - ήταν οτι στο Ασπεν δεν γίνονται επιθέσεις και συμπλοκές. Ηταν σαν το "αβατο" των πρακτόρων. Έμεινε εκεί 20 μέρες, προσπαθώντας να οργανώσει την διαφυγή του. Τελικά με τον καινούριο χρόνο, αποφάσισε να διακινδυνέψει να ταξιδεψει στο Λονδίνο, για να συνδεθεί με τους συνδέσμους της οργάνωσης εκει.

Η σκέψη του διακόπηκε: "Μηπως θα πάτε προς Russel Square?" τον ρώτησε η αεροσυνοδός. Ανεβάζοντας το βλέμα του είδε οτι είχε σκύψει προκλητικά, δείχνοντας του τα ανερχόμενα "μπαλκόνια" της. Με δυσκολία μετακίνησε το βλέμα του για να εντοπίσει το καρτελάκι: "Σήλια - Trainee". Αμέσως το μυαλό του πήρε στροφές.

"Θα περάσω απο εκεί, πηγαίνοντας στο ξενοδοχείο μου στο Hyde Park" της είπε, προσθέτοντας: "Ξέρω μια pub σε ενα στενό εκεί κοντά, την Lions Head".
Η κοπέλα χαμογέλασε: "Μήπως τότε να με κερνούσατε ένα ποτό εκεί, ξέρω οτι φτιάχνουν πολύ καλά το dragons' breath". Ο Τσάνγκ Λι κόλλησε - η κοπέλα ήταν της οργάνωσης "Ιος-Αμστερνταμ-Νεα Υορκη" και χρησιμοποιούσε την κωδική σειρά προτάσεων για να βεβαιωθεί οτι κι αυτός ήταν! Αν έκανε λάθος τώρα, ηταν σίγουρο οτι θα προσγειωνόταν στο Heathrow νεκρός. Γρήγορα απάντησε: "Θα σου πρότεινα να πιείς το bartenders' milky cum. Κάνει και καλό στο στομάχι". Η πρόταση κωδικοποιούσε οτι ο Τσάνγκ Λι ήταν απο τα ανώτερα στελέχη της οργάνωσης, και ήθελε να μήν ενοχληθεί από άλλες αεροσυνοδούς. Επρεπε να τον περιποιηθεί αυτή. Χωρίς άλλες κουβέντες η κοπέλα έφυγε, χαμογελώντας.

O Τσάνγκ Λι εκλεισε τα μάτια του, περιμένοντας την απογείωση. Με αυτό το φτηνό τρίκ, αισθάνθηκε ασφαλής για πρώτη φορά το τελευταίο μήνα.

2 Comments:

Blogger asymmetrisimo said...

Αγαπητή φανατική αναγνώστρια μας scorpina, χαίρομαι για το πετυχημένο σχόλιο σου.
Η αλήθεια είναι (αν και δεν αναφέρθηκε) οτι τους βρήκε στο Video iPod του Γκόρντον οταν έψαχνε το σπίτι του (πρίν του την πέσει η Μανδάμ-Ω).

Αγαπητέ συμπαθή μοναχέ UYI, θα χαρώ πολύ να μοιραστούμε την τεράστια συλλογή μου για κοκταίηλς. Σου προτείνω ένα black russian για αρχή, αν και δεν περιέχονται αράπηδες στη συσκευασία ;)

Δευ Ιαν 16, 05:47:00 μ.μ.  
Blogger ViSta said...

Καλο και εξυπνο το κειμενο. Και η ιδεα να κανεις ενα flash back εξισου καλη μας μετα την μακρα παυση:-)

Πέμ Ιαν 19, 09:09:00 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home