<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d17979439\x26blogName\x3dGothic+Monastery\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://gothicmonastery.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gothicmonastery.blogspot.com/\x26vt\x3d-326980426557987416', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

28 Νοεμβρίου 2005

Martinos is back!!!

Καθόταν και έπινε αμέριμνος τον καφέ του έξω απο το σπίτι του Rock στου Φιλοπάππου. Παντα του άρεσε να βλέπει τις κινήσεις των υποψήφιων θυμάτων του. Του άρεσε αυτό το παιχνίδι γάτας-ποντικού! Ηξερε πολύ καλά ότι έτσι και μόνο έτσι τα θυματά του το φχαριστιόντουσταν... τους ανεβαινε η αδρεναλίνη (και η λίμπιντο!)... το ήξερε καλά! Αλλη μια γουλιά απο τον υπέροχο αυτόν καφέ του λαϊκού καφενείου... τώρα η Σίβα και η Εβελυν θα τρέχουν (ασκόπως) ο Rock θα αναλογίζεται και ο Χρις θα βαυκαλίζεται... αλλη μια γουλια καφέ... και... και... τι είναι αυτό? Πιάνει την εφημερίδα από το δίπλα τραπεζι. Μια γελοιογραφία του στο πρωτο φύλλο? Αααααα.... αυτό ήταν ήδη αρκετό... θα το πλήρωναν πολύ σκληρά... μα πότε πρόλαβαν? Λες και κάποιος τον σκίτσαρε εκείνη ακριβώς τη στιγμή... ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!
Δεν είναι να δώσεις θάρρος ουτε και ευκαιρία σε κανέναν πια! θα το πληρώσουν όλοι τους! Αρκει να μαθαινε ποιος το έκανε... για την ώρα θα την πλήρωνε αυτός ο άχρηστος ηθοποιοσεναριογραφομουσικοπαραγωγοcelebritοπαπαρας!
"Χρις... για να δουμε ποσο blogoθέαση θα κάνει ο αφανισμός σου απο την μάταιη τούτη ζωή!!!, φώναξε ο Μαρτίνος, μαζεύοντας τα ράσα του, φτιάχνοντας τις κοτσίδες του και παιρνοντας ανα χείρας το θαυματουργό βαλιτσάκι του κατευθύνθηκε στο σπίτι του Χρις!
Είχε ήδη βραδυάσει και ομίχλη είχε απλωθεί παντού καθώς άνοιγε την καγκελόπορτα του "ήσυχου" σπιτιού...

4 Comments:

Blogger ViSta said...

Kαι πανω που μου ανεβηκε η αδρεναλινη (και ή λιμπιντο ισως;), με αφησες στα κρυα του λουτρου...
Μπραβο πως αλλιως θα κρατησεις το ακροατηριο σου χωρις σασπενς;
Αναμενω (με υψηλη αδρεναλινη στο αιμα) συνεχεια ;-)

Δευ Νοε 28, 10:18:00 μ.μ.  
Blogger Rodia said...

Ετσι, να μένουν οι ιστορίες σαν μισοτελειωμένες, ενώ σίγουρα έχουν τελειώσει.. αυτό όμως το ξέρουν μονάχα οι υποψιασμένοι αναγνώστες.. :-)

Δευ Νοε 28, 11:48:00 μ.μ.  
Blogger asymmetrisimo said...

Φιλαράκο storyteller, πρόσεχε! Οι κυβερνο ακτιβίστριες σου έχουν βάλει ηλεκτρονική "ψείρα" στα αχαμνά και σε παρακολουθούν - γνωρίζουν κάθε σου κινηση!!!

Τρί Νοε 29, 09:36:00 π.μ.  
Blogger notorious said...

Αγαπητε Μαρτινε ο Χρις ειναι στην διαθεση σου. Κανε τον οτι και οπως θελεις...(PS. του αρεσουν τα βεγγαλικα...)

Τρί Νοε 29, 09:48:00 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home