<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d17979439\x26blogName\x3dGothic+Monastery\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://gothicmonastery.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gothicmonastery.blogspot.com/\x26vt\x3d-326980426557987416', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

23 Νοεμβρίου 2005

Απο κάπου πρέπει να αρχίσεις


Δύο μέρες τώρα. Ο Τσάνγκ Λί δεν ήταν καλός σ'αυτό το παιχνίδι. Ήξερε οτι έπρεπε να το παίξει όμως, άν ήθελε να φτάσει ώς το τέλος. Και ήθελε. Το χρωστούσε. Στην μητέρα του, που βρήκε στο πατρικό τους σπίτι με 2 σφαίρες στη καρδιά και μια στο κεφάλι, πνιγμένη μεσα σε μια λίμνη αίματος. Στην αδερφούλα του, που παρόλο μόλις 12 χρονών, στην προσπάθεια της να ξεφύγει, βρέθηκε με δύο "χειρουργικές" τομές στη πλάτη. Στον πατέρα του, που μπαίνοντας στο σπίτι και αντιμετωπος με την οικογενειακή τραγωδία, έκανε Seppuku, ανήμπορος να καταλάβει πως η μυστική επαγγελματική του ενασχόληση μπόρεσε τοσο ύπουλα να του καταστρέψει τη ζωή.

Τεντώθηκε. Παρακολουθεί με την άνεση μιας κεραμιδόγατας ένα σπίτι στα προάστια του Λονγκ Αιλάντ. Το σπίτι που διέμενε για τα τελευταία 2 χρόνια ο Γκόρντον. Πρέπει να περιμένει 1 μέρα ακόμα. Μήπως κάποιος φύλακας - της οργάνωσης - έρθει να τον ψάξει, μήπως υπάρχει καμμιά κυριούλα για να του καθαρίσει το σπίτι, που θα μπορούσε να ανακαλύψει οτι κάποιος μπήκε. Ο Τσάνγκ Λι ήξερε οτι θα πρεπει να μπεί και να βγεί χωρίς να γίνει αντιληπτός. 22:09 - το ρολόι του έδειξε την ώρα. Πρέπει να περιμένει κι άλλο. Η μαγική ώρα είναι 03:00 το πρωί. Τότε τα πάντα είναι ήσυχα και μπορείς να ελέχξεις όλους τους ενδογενείς παράγοντες ενός σπιτιού.
{ ..... }
03:04. Άργησε λιγο. Οι "απο πάνω" απο το σπίτι του Γκόρντον είχαν ολονύκτια "τελετουργία". Εβλεπε τις φιγούρες τους στις σκιές του δωματίου τους, ενώ κάνανε sex. Ο ανδρας ηταν "προβλημάτικος". Ο Τσάνγκ Λι δεν είχε γνώμη για τους ανώμαλους, ομοφυλόφυλους και σχετικούς, αλλά αυτό που δεν μπορούσε να ανεχθεί ούτε δευτερόλεπτο ήταν η δημόσια επιδειξη. Η γυναίκα "εσκουζε" σαν ξεκουρδισμένo accordeon. Αποφάσισε οτι πρίν επισκεφτεί το σπίτι του Γκόρντον, θα πέρναγε για μια καλησπέρα από "τα παιδιά" του 3ου.

03:13. Σημαδιακή ώρα. Η τρίτη και καλύτερη. Μπήκε μεσα στο σπίτι του 3ου (ο Γκόρντον έμενε στο 2ο) από την πίσω πόρτα της κουζίνας.
Στο υπνοδωμάτιο ακουγόταν το κρεββάτι να τρίζει και η γυναίκα να σκούζει. Του μύριζε κάτι σαν καμμένη μπανανόφλουδα. Κοίταξε από τη χαραμάδα. Η γυναίκα ήταν γυμνή - έχοντας καβαλήσει τον άνδρα με την πλάτη της προς εκείνον και κοιτώντας τα πόδια του, έβλεπε κατευθείαν προς την πόρτα. Τα μάτια της άνοιξαν με έκπληξη - μόνο για να δεχθούν μια μικρή μελισσούλα από την αυτόματη beretta 93R του Τσάνγκ Λι, με τον χειροποίητο σιγαστήρα (ναι παρακαλώ, είναι τεχνιτης ο ανθρωπος, δεν είναι τυχαίος). Η κοπέλα σταμάτησε να κινήται και αρχισε σιγά να πέφτει προς τα μπροστά, προκαλώντας πόνο στον άνδρα της, λυγίζοντας το "όργανό του", ο οποίος νόμιζε οτι απλά ήθελε να τον "βασανίσει". Στο κενό που δημιουργήθηκε, ο Τσάνγκ Λι χρησιμοποίησε την ευκαιρία για να φυτέψει και μια σφαίρα ακόμα - αυτή τη φορά στον τύπο, που καθόταν ακίνητος - εύκολος στόχος.



Ησυχία. 03:16. Ο Τσάνγκ Λι έπρεπε να βιαστεί, αλλιώς...

6 Comments:

Blogger ViSta said...

Γιατι μπερετα και οχι κανενα ασιατικο οπλο;
Ιπταμενα αστερια ή σπαθια οπως στην προηγουμενη ιστορια;
Απο καπου πρεπει να αρχισει κανεις, αλλα τελικα επεζησε ο Γκορντον, η θα περιμενε ο καημενος ο Τσανγκ Λι να φτασει 3 η ωρα αδικα;

Καλημερα.

Τετ Νοε 23, 01:23:00 μ.μ.  
Blogger Storyteller said...

Ο Τσανγκ Λι φαίνεται ισχυρος αντίπαλος αλλά για την ώρα ακίνδυνος...ελπίζω σε μια ενδιαφέρουσα συνάντηση...
Οσο για την Εβελυν...ο Μαρτίνος αγαπητή είχε "τον Οδυσσέα" του Τζόυς για αναγνωστικό στην ΄πρώτη δημοτικού, όσο για τον Κλέφτη ποδηλάτων.. τι να πω... αντε και στις "Κραυγές και ψίθυροι" του Μπέργκμαν!

Τετ Νοε 23, 03:53:00 μ.μ.  
Blogger alombar42 said...

Αψογο το ανάγνωσμα, ορατή η αγωνία μου (όπως και τα συμπτώματα της καφεΐνης).

Μπαη δε γουέη, εμείς που μεγαλώσαμε με τον Φίνο και εξακολοθούμε να βλέπουμε για μυριοστή φορά τις κωμωδίες του, έχουμε καμμιά ελπίδα κουλτουροποίησης ρε παιδιά;

Τετ Νοε 23, 06:26:00 μ.μ.  
Blogger ViSta said...

Δεν νομιζω οτι υπαρχει ελπιδα... στην επομενη ζωη ισως. εδω οχι πλεον:-)

Τετ Νοε 23, 07:28:00 μ.μ.  
Blogger Melina's Art said...

03:14..
Στον ίδιο χωροχρόνο, αλλά στην παράλληλη διάσταση Ζ981a, μια καμηλοπάρδαλη τρώει μια μπανάνα και φτύνει τη μπανανόφλουδα την οποία πιάνει στον αέρα η ζεστή (εως καυτή, εώς 250 βαθμούς Κελσίου) ανάσα του ξαναμμένου Δράκου Μπιθικούκι και την κάνει ψητή στα κάρβουνα καθώς στην Ανδαλουσία μια ανεμόνη παίζει άρπα και ένα κουρκουμπίνι ξεκινάει για το Κατμαντού..

03:16. Ο Τσάνγκ Λι έπρεπε να βιαστεί, αλλιώς...

Πέμ Νοε 24, 08:36:00 μ.μ.  
Blogger asymmetrisimo said...

Αγαπητέ "κουρκουμπίνι"

1ον. να και καποιος που εκτιμά τα σωστά γλυκίσματα της γενιάς μας.
2ον. Ομολογώ οτι μου πήρε καποιες μέρες να καταλάβω το σχόλιο σου αλλά τελικά σήμερα (μετά τον καφέ, και το πρωινό ξύπνημα της ταϋλανδέζας μαιτρέσσας μου που περιλάμβανε τοπικό μασάζ στους... κροτάφους) έκανα τη σύνδεση της φράσης μου "... Του μύριζε κάτι σαν καμμένη μπανανόφλουδα." και του δικού σου σχολίου.

Συγχαρητήρια (λοιπον).

Η σύνδεση σου ήταν μερικώς επιτυχής - αν και στην πραγμάτικότητα η καμμένη μπανανόφλουδα θα περιγραφεί στο επόμενο post. Οπότε, ανέμενε...

Δευ Νοε 28, 10:24:00 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home