<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d17979439\x26blogName\x3dGothic+Monastery\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://gothicmonastery.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gothicmonastery.blogspot.com/\x26vt\x3d-326980426557987416', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

29 Νοεμβρίου 2005

Και κάπου να τελειώσεις...

Ησυχία. 03:16. Ο Τσάνγκ Λι έπρεπε να βιαστεί, αλλιώς...

... αλλιώς δεν θα προλάβαινε να ψάξει το σπίτι του Γκόρντον για να βρεί τα αποδεικτικά στοιχεία που ήθελε, και θα έμενε για μιά ακόμη φορά στο σκοτάδι σχετικά με την "Ιος-Αμστερνταμ-Νεα Υόρκη".
03:17 - Είναι έξω απο την πόρτα του Γκόρντον. ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΑΝΟΙΧΤΗ! Κάποιος είναι ήδη μέσα; Κοιτά γύρω του. Ηταν σίγουρος οτι στις σκιές του διαδρόμου και στη διαδρομή δεν τον ειδε κανένας. Μήπως όμως τελικά γερνά; Μπήκε μεσα στο δωμάτιο χρησιμοποιώντας τις γνωστές τεχνικές εισόδου που έμαθε από τον πατέρα του. Στο κυρίως δωμάτιο επικρατούσε σιγή. Ενα λιτό καθιστικό, μια τηλεόραση πλάσμα και ενα DVD player από το media-markt. Τσκ τσκ τσκ. Ο Τσάνγκ Λι σπάστηκε. Είχε πάρει το ίδιο από τον Κωτσόβολο, μόνο για να το πληρώσει 40% πιο ακριβά. ΓΑΜ**ΕΝΟ MEDIA MARKT! Σκέφτηκε.

Πίσω του ενιωσε μια ανάσα. Του φάνηκε περίεργο, γιατί συνήθως η φορά της ανάσας δείχνει άτομο γύρω στα 1.70 - 1.90, ενώ αυτή του φάνηκε απο χαμηλά. ΑΜΑΝ! Η σκέψη του κόπηκε βίαια όταν χρειάστηκε να κουλουριαστεί, για να γλυτώσει κάτι που σφύριζε με κατεύθυνση προς το λαιμό του. Ορμηξε μπροστά, σημαδεύοντας την τηλεόραση. Στο δρόμο αγνόησε το χαλάκι και το μικρό σκαμπώ (ο Γκόρντον το χρησιμοποιούσε για να ξεκουράζει τα πόδια του) που μπλέχτηκε και εκανε ενα σχεδον "θανατηφόρο" εμπόδιο. Ενιωσε ενα μικρό τσίμπημα στο αφτί, και τη ζεστασιά του αίματος του να κατρακυλά στο λαιμό του.

03:19 - πρόλαβε μόλις να γυρίσει - στην αναλαμπή πισω απο τον καναπέ που μόλις πήδηξε, είδε ενα θέαμα που τον άφησε άναυδο...

Ή "Ιος-Αμστερντάμ-Νέα Υόρκη" τον περίμενε; είχε στείλει προπομπούς...


Μα πώς;

2 Comments:

Blogger notorious said...

Τι ειναι αυτα? Χελωνονιτζακια?

Τετ Νοε 30, 12:31:00 μ.μ.  
Blogger asymmetrisimo said...

Use_your_illusion: Thank you mon ami, merci pour la service.

Notorious: η γκαβομάρα συγχωρήται. Στη συνέχεια της ιστορίας θα ξεκαθαριστεί οτι είναι "νεαρά" μελη της συμμορίας των συνομωτών και θα τιμωρηθούν παραδειγματικώς, δεδομένου οτι είναι και κάτω των 16 ετών.

Σκέψου "but-slapping"

Τετ Νοε 30, 12:55:00 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home